Retourneren

Makkelijk retourneren bij Schietspullen.nl.
Bij een aankoop op schietspullen.nl heeft u – op de hieronder genoemde uitzonderingen na – altijd een bedenktijd van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in zodra het product bij u is afgeleverd.

Wilt u gebruik maken van het terugsturen(herroepingsrecht)? Dan moet u dit aangeven binnen deze 14 dagen.
Na uw bekendmaking heeft u weer opnieuw 14 dagen de tijd om aan te tonen dat u het product naar ons heeft verzonden.

U kunt alleen aanspraak maken op het herroepingsrecht als u het product en – indien redelijkerwijze mogelijk – ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt teruggeven of -sturen. Drinkzakken met een verbroken verzegeling om de tube kunnen niet geretourneerd worden. Dit i.v.m. de hygiëne. Kleding mag u passen, maar u moet er wel netjes mee omgaan.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, heeft u recht op teruggave van het totaal betaalde bedrag, inclusief administratie en verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen en het risico voor het terugsturen – bijvoorbeeld voor eventueel zoekraken – liggen bij de klant.

schietspullen.nl zal uiterlijk 14 dagen na beëindiging (ontbinding) van de overeenkomst het al (aan)betaalde bedrag terugstorten. Mits gehouden aan de hierboven gestelde regels.

Ik wil mijn bestelling of een deel daar van retourneren.
U kunt hier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het retour zenden.

Stuur het product pas op nadat u de instructies heeft ontvangen omtrent het retourneren. Wij hebben dan ook uw rekeningnummer nodig.